Укр Рус
Предстоящее мероприятие

Світлана Уварова номінована на Національну премію «Жінка України - 2020»

Видавничий дім Edipresse Ukraine включив засновника і ректора Міжнародного Інституту Глибинної Психології Світлану Уварову в список ТОП-5 номінанток в категорії «Психологія і саморозвиток». Сім експертів протягом двох місяців відбирали претендентів серед тисячі гідних кандидатів, визначивши п'ять жінок для фінального етапу категорії - відкритого голосування Національної премії «Жінка України - 2020».

Про номінантку: Світлана Уварова - психоаналітик, засновник і ректор Міжнародного Інституту Глибинної Психології (Київ, Україна), доктор філософії, магістр психології Університету м Страсбурга (Франція), Президент Української Асоціації психоаналізу і Міжнародної Федерації психоаналізу, Член правління, сертифікований тренінговий аналітик і супервізор Європейської Конфедерації Психоаналітичних психотерапії (Відень, Австрія), член Всесвітньої Ради з психотерапії, головний редактор журналу «Психоаналіз. Часопис» (Київ, Україна), член Редакційної Ради "Європейського Журналу психоаналізу" (англ. European Journal of Psychoanalysis) (Рим, Італія, Нью-Йорк, США), головний редактор його російськомовної версії (Київ, Україна)

Про номінації: «Ці жінки по-справжньому надихають і підтримують нас, допомагають розвиватися, рости і вдосконалюватися, налагоджувати відносини з собою і світом. Це душа, любов і турбота. Улюблені психологи, яким ми довіряємо!» - організатори Національної премії.

Про журі: Олена Рихальська, Ігор Погодін, Вадим Музиченко, Олексій Шнеєр, Леся Ковальчук, Олександр Бондаренко, Наталія Холоденко.

Про премію: «Жінка України» - це не конкурс і не рейтинг. «Жінка України» - це майданчик, на який організатори запрошують співвітчизниць за їх досягнення, за справжній професіоналізм, за внесок в розвиток суспільства і країни, за вміння надихати і вести за собою, за талант любити і залишатися собою.

Кожен день українка робить маленькі подвиги, часто всупереч обставинам. Українські жінки блискуче керують бізнесом, створюють нові проекти, займаються благодійністю, рішуче йдуть у владу, здійснюють наукові відкриття, займають світові спортивні п'єдестали, пишуть музику, романи і картини, знімають кіно, виховують дітей.

Про організатора: Компанія Edipresse Ukraine працює для жінок, створюючи якісні продукти. Вона створила премію «Жінка України» для того, щоб висловити свою щиру вдячність і захоплення українками.

Голосування триватиме до 10 червня.

Підтримати Світлану Уварову своїм голосом можна за посиланням: https://4woman.ua/nominees/11-svitlana-uvarova 

Результати Національної премії «Жінка України - 2020» будуть відомі в липні.