Укр Рус
Предстоящее мероприятие

Запрошуємо на конференцію «Кіно в фокусі психоаналізу»

26 серпня об 11:00 у Fedoriv Hub (м. Київ, вул. Велика Васильківська, 5) відбудеться Конференція «Кіно в фокусі психоаналізу» для 49 Київського міжнародного кінофестивалю «Молодість».

В програмі:

Перегляд фільму «Freud: The Secret Passion» (1962), вступне слово до якого дасть доктор психології, викладач клінічної та патологічної психології в Університеті Кот-д'Азюр, керівник досліджень в галузі клінічної психології (LAPCOS), керівник магістерського курсу М2 «Клінічна психологія і терапевтична медіація за допомогою мистецтва» і керівник проекту«Взаємодія, мистецтво, психотерапія» Фредерік Віно в своїй прямій трансляції з Франції.

Виступ учасника Венеціанського кінофестивалю, відомого психоаналітика, почесного філософа і письменника, дослідника психології та філософії Італійської Науково-дослідницької ради (C.N.R.) в Інституті Когнітивних Наук і Технологій (Рим) Сержіо Бенвенуто.

Про зв'язок кіно та психоаналізу розповість доктор філософії, психоаналітик, магістр психології Університету м.Страсбурга (Франція), засновник і ректор Міжнародного Інституту Глибинної Психології (Київ, Україна), Президент Української Асоціації Психоаналізу і Міжнародної Федерації Психоаналізу Світлана Уварова.

Окремої уваги заслуговує виступ нещодавнього ньюзмейкера, володаря «Золотого Дюка» від 11-го Одеського міжнародного кінофестивалю за внесок у кіномистецтво - українського режисера, сценариста і кінопродюсера Романа Балаяна.

Відкриє Конференцію Генеральний директор Київського міжнародного кінофестивалю «Молодість» Андрій Халпахчі.

Крім того, гості конференції візьмуть участь у панельній дискусії, присвяченій найбільш значущим, з точки зору психоаналізу, фільмам 49 Київського міжнародного кінофестивалю «Молодість».

Через карантинні заходи безпеки кількість місць обмежена!


Реєстрація за посиланням