Укр Рус
Предстоящее мероприятие

Набір в навчальну групу «Психоаналітична терапія дітей та підлітків»

Шановні друзі!

Продовжуємо набір в навчальну групу.

Спеціалізація з клінічного психоаналізу:

«Психоаналітична терапія дітей та підлітків»

Запрошуємо психоаналітиків, психотерапевтів, психологів на навчання!

Даний проект спрямований на осмислення психоаналітичної клінічної роботи з дітьми та підлітками.

Всі запропоновані курси об'єднує одна особливість - етика психоаналітика. Позиція, націлена на розкриття і підтримку суб'єктивності як самої дитини, так і кожного члена сім'ї. Особлива увага приділяється проблемним питанням становлення і розвитку дитини в сучасному суспільстві.
Кожна тема буде розкрита на підставі текстів класиків психоаналізу і сучасних тенденцій в літературі, присвяченій психоаналізу дітей і підлітків. А також, з опорою на багаторічний практичний досвід викладачів спеціалізації.

Програма розрахована на 176 академічних годин (з них 44 години - практичні заняття).

Програма включає лекційні, семінарські заняття, а також, роботу в групах з обговорення клінічної практики.

Періодичність модулів: 1 раз на місяць (пт, сб, нд) з жовтня по червень 2020/2021

Початок занять: 24.10.2020

Програма курсу:

- Гра в роботі психоаналітика з дітьми;

- Методика і техніка психоаналітичного процесу в роботі з дітьми;

- Основи теорії Ж. Лакана;

- Сучасні концепції підліткового віку в психоаналізі;

- Психоаналіз раннього дитинства;

- Перверсивні зв'язки в родині;

- Семінарське заняття «Піглія»;

- Питання аутизму в психоаналізі;

- Теорія інфантильної сексуальності;

- Ф. Дольто: введення в психоаналіз молодого суб'єкта;

- Семінар «Випадок Ганса і маленького Петушатніка»;

- Проектні методики в роботі психоаналітика;

- Практичний курс: спостереження за дітьми;

- Клінічні семінари по роботі з підлітками;

- Обговорення практики.

Викладачі:

Дяків Ірина Мирославівна - керівник спеціалізації, психолог, психоаналітик, арт-терапевт, сертифікований фахівець і тренінговий аналітик УАП-ЄКПТ, магістр гуманітарних наук з психології університету м. Ніцца (Франція). Викладач МІГП, читає курси «Психоаналіз дітей і підлітків» та «Психоаналіз адикцій».

Дейвіс Інна Петрівна - психоаналітик, фахівець, тренінговий аналітик і супервізор УАП-ЄКПП, магістр гуманітарних наук з психології університету м. Страсбург (Франція), викладач магістратури в м.Ніцца (Франція), фахівець по роботі з дітьми та підлітками, читає курс лекцій і веде практичні заняття з психоаналізу дітей і підлітків.

Турбіна Наталія Володимирівна - психоаналітик, сертифікований спеціаліст, тренінговий аналітик і супервізор ЕКПП, магістр гуманітарних наук з психології університету м. Страсбург (Франція), викладач МІГП. Читає курси лекцій і веде практичні заняття з психоаналітичної діагностики, методики і техніки психоаналізу, теорії та практики супервізії.

Тарасюк Наталія Вікторівна - психоаналітик, магістр гуманітарних наук з психології Університету Ніцци-Софія Антиполіс, викладач МІГП. Читає лекції та веде практичні заняття з курсів «Загальна теорія психоаналізу», «Психоаналіз Франції». Автор і ведуча факультативного семінару «Психоаналіз Франції».

Татарян Ануш Кимівна - психоаналітик, сертифікований фахівець УАП-ЄКПП, тренінговий аналітик і супервізор УАП, член правління Української Асоціації Психоаналізу, магістр гуманітарних наук з психології Університету м. Страсбург (Франція), викладач Магістратури гуманітарних і соціальних наук з психології Університету м. Ніцци , викладач МІГП.

Школенко Ольга Вікторівна - психоаналітик, магістр гуманітарних і соціальних наук з психології Університету Ніцци-Софія Антиполіс (Франція), сертифікований фахівець і тренінговий аналітик УАП-ЄКПП, член Правління Української Асоціації Психоаналізу, член Етичного Комітету Української Асоціації Психоаналізу, викладач МІГП.

Вишневська Елла Миколаївна - психоаналітик, сертифікований спеціаліст УАП-ЄКПП, тренінговий аналітик УАП, викладач МІГП, магістр гуманітарних наук з психології Університету м. Ніцца (Франція), випускниця клінічної спеціалізації «Психоаналітична терапія дітей та підлітків», відповідальний секретар Української Асоціації Психоаналізу.

Додаткова інформація за телефоном +38 (097) 022 69 07, +38 (098) 922 92 19

Навчання проходить offline в Міжнародному Інституті Глибинної Психології за адресою: м. Київ, вул. Лаврська, 16

Кількість місць в групі обмежена!

Заполнить форму на обучение