Укр Рус
Предстоящее мероприятие

Курс «ВСТУП ДО ПСИХОАНАЛІЗУ» 22-23 лютого 2020 р.

Запрошуємо Вас відвідати

КУРС «ВСТУП ДО ПСИХОАНАЛІЗУ»!

 

Курс відбудеться:   22 лютого 2020 року, з 15:00 до 19:00

                              23 лютого 2020 року, з 11:00 до 16:30.

 

Програма курсу включає основні поняття і теорії психоаналізу, знайомить з практикою використання психоаналізу у культурних і громадських процесах.
Курс буде цікавий усім, хто бажає зрозуміти, що таке психоаналіз як світогляд, як метод дослідження, як психотерапевтичний метод.
 
Слухачі курсу зможуть отримати відповіді на питання щодо професії психоаналітика, сфер застосування психоаналізу, обговорити перспективи розвитку психоаналізу в Україні та інших країнах, а також актуальність професії «психоаналітик».
 
Завдання курсу: дати уявлення про психоаналіз, його теорії, практику, використання у культурних і громадських процесах, розвинути інтерес слухачів до глибшого вивчення психоаналізу і самопізнання за допомогою цього методу.
 
 
Тривалість курсу: 10 ак. годин.
 
Курс викладає: Школенко Ольга Вікторівна
 
Психоаналітик, магістр психології Університету Ніцци Софія-Антиполіс (Франція), сертифікований фахівець і тренінговий аналітик Європейської Конфедерації Психоаналітичних Психотерапій, член Правління Української Асоціації Психоаналізу, член Етичного Комітету Української Асоціації Психоаналізу, викладач Міжнародного інституту глибинної психології. Викладає курси лекцій: «Загальна теорія психоаналізу», «Психоаналіз дітей та підлітків», «Неврозологія», «Основи психоаналізу». Викладає семінарські, факультативні та практичні заняття, підготовчі курси для вступників до Магістратури гуманітарних і соціальних наук з психології.
 
 
Додаткова інформація за телефоном: (098) 022-70-65
Просимо попередньо зареєструватися у формі нижче.
 

ФОРМА РЕЄСТРАЦІЇ